FESTIV - Dansatori

Dansatorii – pulsul unei nunţi perfecte!

   Chiar dacă suntem în sec. XXI, şi sunteţi tentaţi tot mai mult de modernismele care ar face nunta mai frumoasă, elementele populare tradiţionale vor fi binevenite oricînd atunci cînd este vorba de o nuntă gospodărească. Ne vom referi aici la dansatorii care bat talpa horelor şi ţin pulsul întregii nunţi. FESTIV vine cu o echipă puternică de dansatori profesionişti, costumaţi în straie naţionale, care vor degaja sau încinge atmosfera nunţii dvs. Anume ei se vor ocupa de întîmpinarea mirilor, părinţilor, naşilor la restaurant, şi o vor face aşa cum spune buna noastră tradiţie cu pîine şi sare cu un ulcior cu vin, cu chiuit şi voie bună, cu strigături strămoşeşti, etc. La fel toate tradiţiile care sunt pilonii unei nunţi perfecte le vor face tot ei - iertăciunea mirilor pentru părinţi, podul de flori, jucatul prosoapelor şi legatul naşilor, colacul miresei, spălatul mîinilor la naşi, jucatul colacilor mari, încuscrirea ş.a. Fiţi siguri că mai bine ca ei nu o va face nimeni, nici un moş, nici o bunică, nici un vornicel...  La toate astea se mai adaugă chef şi voie bună, atît în timpul mesei cît şi pe platoul de dans. Anume ei vor fi cei care vor încinge în permanenţă sîrbele şi horele, şi nu vor lăsa publicul nici pentru o clipă să intre în amorţire sau să se izoleze. La fel de binevenite vor fi şi numerele surpriză, prezentate de ansamblul de dansatori (hora strămoşească, răzăşeasca, ciuleandra, căluşarii, dans ţigănesc ş.a.) E bine să cunoaşteţi faptul că dansatorii sunt mîna dreaptă a prezentatorului la nuntă, şi anume de colaborarea dintre ei va depinde succesul scenariului gîndit şi convenit din timp împreună cu dvs. Prezentatorul nu va fi nevoit să explice unui vornicel care nu a mai fost pe la nunţi de cîţiva ani buni, cum să joace colacii sau cum să lege naşii pentru ca într­-un final acesta tot stîngaci să o facă. De fapt în cazul dat nu veţi putea avea nici o pretenţie la el deoarece a venit şi el la nuntă să se distreze. 
Atenţie! Nu vă daţi în vînt după dansatori ieftini, nu faceţi economii pe seama lor. În ultimul timp apar tot mai mulţi amatori care dansează la nunţi din proria placere şi pe deasupra de a mai cîştiga ceva bani. În cazul dat vor fi numai costumele din ei! Gîndiţi-vă că faceţi nunta o dată în viaţă.
   FESTIV oferă dansatori profesionişti care au ajuns deja la o maturitate scenică, cunosc în adîncime toate zonele şi tradiţiile acestora, şi au rupt în viaţa lor multe perechi de opinci şi ciubote. Ei sunt prezenţi la cele mai importante evenimente din ţară, şi dincolo de hotarele ei unde adesea ne reprezintă cultura.
Dacă vă doriţi o nuntă elegantă, pe lîngă dansatorii de muzică populară vă putem oferi şi un show-balet. Un program cu dansuri sportive (vals, step, tango, rumba, cha-cha-cha, rock’n roll ş.a.) va face atmosfera nunţii dvs una clasica, elegantă şi de neuitat.

   Pe această pagină electronică, în galeriile foto/video veţi găsi fotografii şi filme cu dansatorii noştri, la minunatele nunţi pe care am avut onoarea să le organizăm. Vă dorim vizionare plăcută, după care aşteptăm parerea dvs în cartea vizitatorilor de pe pagina principală.
                                             
 FESTIV - Nuntă ca-n  poveşti!